Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.6.10

"Θέλω να επαναλάβω την ανάγκη ενός νέου δυναμισμού στη διαδικασία της ένταξης, γιατί το μήνυμά μας είναι ότι το μέλλον της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση", είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε την ιδιαίτερη βοήθεια που η Ελλάδα παρέχει στην τουρκική υποψηφιότητα για την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το μέλλον της ΝΑ Ευρώπης βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τόνισε σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος στη Σύνοδο Κορυφής των χωρών-μελών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας (SEECP), που πραγματοποιείται από χθες στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 θα δεχθεί:

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2010
Στις 11.00 τους νέους Πρέσβεις της Δημοκρατίας του Περού κ. Eduardo Martinetti-Macedo, του Βασιλείου της Ταϋλάνδης κ. Preudtipong Kulthanan, της Δημοκρατίας του Ιράκ κ. Burhan Namik Salim Al-Jaf και της Δημοκρατίας της Χιλής κα Carmen P.Ibaňez Soto, οι οποίοι θα επιδώσουν τα Διαπιστευτήριά τους, και

Στις 14.00 μαθητές και καθηγητές τους από το Γυμνάσιο-Λύκειο Ριζοκαρπάσου στα κατεχόμενα της Κύπρου.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΙΚΟ CBC ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ NEIL MACDONALD

Αθήνα, 22 Ιουνίου 201

Μιλήσαμε για την οικονομική κρίση, που εξακολουθεί να σοβεί με ποικίλες μορφές. Η συναίνεση υπήρξε ευρύτατη και σε αυτό το θέμα, και η συζήτηση πολύ εποικοδομητική, ενώ θα ήθελα, στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσω τον Eniloma Ero, αλλά και τον Christoph Z?pel, για τη συνεισφορά και το έργο τους στις αντίστοιχες Επιτροπές.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Τρίτη 22 Ιουνίου)

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης