Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.11.12

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια για να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup. Ακολουθεί ο μεταξύ τους διάλογος:

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

«Α. Σαμαράς: Να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup. Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Με πρώτο εχθρό την ανεργία, πρώτο αναγκαίο σύμμαχο τη ρευστότητα. Για να πετύχουμε ανάπτυξη, ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη, αξιοκρατία και ένας σύγχρονος ρυθμός ανόδου του τόπου, αξιοπιστίας παντού, που είναι αναγκαίο προκειμένου να αλλάξει και η ψυχολογία. Και νομίζω πραγματικά ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε. Αλλά σας επαναλαμβάνω ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης