Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.8.09

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας το Σάββατο 15 Αυγούστου 2009 θα μεταβεί

Αθήνα, 13 Αυγούστου 2009 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας το Σάββατο 15 Αυγούστου 2009 θα μεταβεί στην Ιθάκη για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 10.20 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την περιοχή Βασιλική Λευκάδας για το Βαθύ της Ιθάκης. Επιβίβαση σε σκάφος του Λιμενικού. 10.50 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Βαθύ της Ιθάκης. Αποβίβαση στο λιμάνι. 10.55 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Γαρδελάκι) 11.00 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. • Δοξολογία 11.20 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Ξενοδοχείο «PERANTZADA». 12.55 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από το ξενοδοχείο για το εστιατόριο “LIBERTY” (παραλία). 13.00 Γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας παρατιθέμενο από Νομάρχη . 14.30 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από το εστιατόριο για το λιμάνι του Βαθέως. 14.35 Άφιξη. Επιβίβαση σε σκάφος του Λιμενικού. 14.40 Αναχώρηση για τη Βασιλική της Λευκάδας. 15.10 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην περιοχή Βασιλική Λευκάδας.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί το Σάββατο (15/8) την Κομοτηνή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 13 Αυγούστου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί το Σάββατο (15/8) την Κομοτηνή. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: 9:45 Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου (Ιστορική Μητρόπολη Κομοτηνής). 11:00 Επίσκεψη στα έργα του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας – Βουλγαρίας. 12:00 Επίσκεψη σε οικισμό εργατικών κατοικιών στην Ξυλαγανή. 12:45 Ξενάγηση στα έργα ανασκαφής και ανάπλασης του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας. 19:05 Ομιλία Πρωθυπουργού στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών (Αίθουσα Αμφιθεάτρου παλιάς Νομικής στην Κομοτηνή). 19:45 Αναχώρηση για Αθήνα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης