Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.9.09

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος απέστειλε προς τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου την ακόλουθη επιστολή:

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ



Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2009


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος απέστειλε προς τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου την ακόλουθη επιστολή:


«Αγαπητέ κύριε Παπακωνσταντίνου,

Σε συνέχεια των αρχικών συνεννοήσεων τις οποίες κάναμε, σας προτείνω τη διεξαγωγή δύο απευθείας τηλεοπτικών συζητήσεων μεταξύ του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου εν όψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Ως ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο συζητήσεων προτείνω την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, ή την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, για την πρώτη συζήτηση και τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, ή την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, για τη δεύτερη συζήτηση. Σε περίπτωση που για λόγους προγραμματισμού δεν είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση, δε θα πρέπει, κατά την άποψή μας, να αποκλειστεί η λύση της μαγνητοσκόπησης.

Προτείνω η κάθε συζήτηση να έχει διάρκεια 75 έως 90 λεπτά και να διεξαχθεί σε στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ.

Σε κάθε μία από τις συζητήσεις θα υποβάλει ερωτήσεις προς τους δύο πολιτικούς αρχηγούς διαφορετική ομάδα δημοσιογράφων. Προτείνω δε σε μία εξ αυτών των συζητήσεων οι ερωτήσεις να υποβληθούν από δημοσιογράφους εφημερίδων.

Θα υπάρχει, όπως είναι φυσικό, και δυνατότητα απευθείας διαλόγου μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών.

Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε στο γενικό πλαίσιο το οποίο σας εκθέτω, ώστε να προχωρήσουμε στη διευθέτηση όλων των σχετικών λεπτομερειών το ταχύτερο δυνατόν εν όψει των πιεστικών χρονικών περιθωρίων που ισχύουν για όλους μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ευάγγελος Α. Αντώναρος»

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης