Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.2.10

"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΩΜ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΔ κ.Α.ΣΑΜΑΡΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. κ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 3.2.2010

Κύριε Πρόεδρε, συγχαρητήρια θερμά, με όλη την αγάπη. Τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο το αξίωμα αυτό και υπάρχει ευρύτατη συναίνεση, όπως βλέπετε, στο πρόσωπό σας.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ME TON ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
3.2.2010
Photo:B.Φ

Την ανανέωση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια

Την ανανέωση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, αναμένεται να εγκρίνει σήμερα, σε ειδική συνεδρίαση, η Βουλή. Υπέρ της επανεκλογής του έχουν ταχθεί το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. "Παρόντες" θα δηλώσουν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την ψηφοφορία ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα ανακοινώσει στον Πρόεδρο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Το μεσημέρι, ο κ. Κ. Παπούλιας θα δεχθεί τον πρωθυπουργό.

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, αμέσως μετά τις συναντήσεις που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης