Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.7.10

Σε εννέα μήνες που πέρασαν, σημείωσε, καταφέραμε το ακατόρθωτο. Και να αποφύγουμε την πτώχευση, αλλά και να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα είναι και πάλι μια άξια χώρα.

Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της χώρας έστειλε ο πρωθυπουργός, από τον Πόρο, μιλώντας στο κλείσιμο των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης. "Είμαι σίγουρος ότι σύντομα η Ελλάδα θα είναι μια χώρα πολύ πιο δίκαιη, ευνομούμενη, πιο χαρούμενη και οι πολίτες της θα είναι πιο ευτυχισμένοι", τόνισε.

Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης-Αναφορά Νο. 11 για την παρακολούθηση υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας & Ανάπτυξης.

Η παρακολούθηση υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010 θα δεχθεί: Στις 12.00 τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, μαζί με τους νέους Πρόεδρο και Αντιπροέδρους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Στις 13.00 το Διοικητή και μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ», και Στις 13.30 τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Νικ. Σηφουνάκη

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης