Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.10.10

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2010 Λόγω ίωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας δεν θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η Ροδούλα Ζήση στη Διάσκεψη Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Ροδούλα Ζήση στη Διάσκεψη Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2010

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, απαλλάσσει όλους τους τιμωρημένους Αξιωματικούς, Ανθυπασπιστές, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και τους σπουδαστές των σχολών αυτών, από την έκτιση του υπολοίπου των πειθαρχικών ποινών. Η απαλλαγή θα ισχύσει από 26 Οκτωβρίου 2010 για όλες τις μέχρι τότε επιβληθείσες ποινές. * H προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο, για σήμερα και ώρα 14.30, αναβάλλεται.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης