Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.5.12

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ;
Αθήνα 16/5/2012
Την ώρα που οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας αποτελούν το επίκεντρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, το Γραφείο Τύπου της Βουλής θεώρησε σκόπιμο να στείλει στους έλληνες επαγγελματίες φωτορεπόρτερ, που αιτήθηκαν να καλύψουν φωτογραφικά την αυριανή ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων βουλευτών, την ακόλουθη ανακοίνωση:


Αθήνα, 16 Μαίου 2012
Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Παναγιώτη Πικραμένου, αύριο Πέμπτη 17 Μαίου 2012 και ώρα 10.00, θα ορκισθούν τα μέλη της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Πέμπτη 17 Μαΐου 2012:


Αθήνα, 16 Μαΐου 2012

Στις 13.00, θα δεχθεί την Πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Στις 19.00, θα μεταβεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παραστεί στην Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012».



 Αθήνα, 16 Μαϊου 2012
 Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια,  σήμερα και ώρα 20.00,  θα ορκισθεί ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος ως Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός.

Αθήνα, 16 Μαίου 2012
 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, σήμερα Τετάρτη 16 Μαίου 2012 και ώρα 15.15,  θα δεχθεί τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ.Παναγιώτη  Πικραμένο, προκειμένου να του δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, όσον το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής για να διενεργήσει εκλογές.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης