Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.10.17

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής
με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα



Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Yasuhiro Shimizu.
Υποδεχόμενος τον κ. Shimizu, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις της χώρας μας με την Ιαπωνία και στα αισθήματα αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των δύο λαών που είναι φορείς πανάρχαιων πολιτισμών. Ο κ. Βούτσης σημείωσε ιδιαίτερα τις στενές σχέσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και τις δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσής τους, μέσω της συνεργασίας των Ομάδων Φιλίας των δύο Κοινοβουλίων. Στη συνάντηση εξάλλου παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας.
Ο νέος Πρέσβης της Ιαπωνίας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής και το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας για την εποικοδομητική συνάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά στην ελληνική γλώσσα «είναι μεγάλη μου τιμή που σας συναντώ».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης