Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.10.17

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής
για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου



Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του.
Η δήλωση του κ. Βούτση έχει ως εξής:
«Η εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό. Η εγκληματική αυτή ενέργεια που στρέφεται εναντίον ενός επιστήμονα, οικογενειάρχη, ασχολούμενου με τα κοινά, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, είναι απολύτως καταδικαστέα και η διαλεύκανσή της επιβεβλημένη.
Τα θερμά συλλυπητήριά μου στη σύζυγο, τα παιδιά, τον αδελφό του και όλους του οικείους, καθώς και στο νομικό κόσμο που έχασε ένα καταξιωμένο μέλος του».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης