Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.5.09

«Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους για τον ωραίο αγώνα, για την αγωνιστικότητα, τα επιχειρήματα, το ήθος της προσπάθειας.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής, επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ. Ο κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους για τον ωραίο αγώνα, για την αγωνιστικότητα, τα επιχειρήματα, το ήθος της προσπάθειας. Και βέβαια πολλά συγχαρητήρια για μια μεγάλη νίκη, αφού για 24η συνεχόμενη χρονιά είστε η πρώτη δύναμη και με διαφορά στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Αλλά πέρα από τη σημασία της πολύ μεγάλης εκλογικής νίκης, εγώ θέλω να τονίσω, να υπογραμμίσω και να σας συγχαρώ και για την επιχειρηματολογία, την στήριξη στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και για το ότι αποδεικνύετε κάθε μέρα ότι είστε δύναμη μεταρρύθμισης. Γιατί η κοινωνία μας γενικότερα, η οικονομία, η διοίκηση, και πάνω απ΄ όλα η Παιδεία μας, χρειάζεται άνεμο μεταρρυθμίσεων και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά αυτό. Η δική σας προσπάθεια, η δική σας δύναμη και η δική σας στήριξη είναι πάρα πολύ σημαντική για την υλοποίηση αυτού του οράματος. Λοιπόν όχι πολλά λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, πολλά συγχαρητήρια και, βέβαια, είμαι σίγουρος ότι και στους επόμενους αγώνες θα είστε πάντα στην πρώτη γραμμή».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης