Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.7.09

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Βελιγράδι, 3 Ιουλίου 2009 Mε πραγματικά μεγάλη χαρά εγκαινιάζω σήμερα στο Βελιγράδι την Εστία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού. Η παρουσία του εδώ θα καλύψει ένα κενό, θα φέρει τους δύο λαούς μας ακόμη πιο κοντά και θα δυναμώσει τη βαθιά ιστορική και πολιτιστική σχέση που μας συνδέει. Σχέση που κατεξοχήν συμβολίζει η εμβληματική φυσιογνωμία του Ρήγα Φεραίου, του Βαλκάνιου ήρωα που μαρτύρησε στο Βελιγράδι και που οραματίστηκε την ενότητα όλων των Βαλκανικών λαών. Σήμερα οι χώρες μας εργάζονται για μια νέα εποχή. Εποχή ειρήνης, συναδέλφωσης και προόδου. Πιστεύω ότι το όραμα του Ρήγα Φεραίου μπορεί να γίνει σήμερα πραγματικότητα. Πιστεύω στη δημιουργία ενός Βαλκανικού πυρήνα στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Στην ΄Ενωση στην οποία η Σερβία έχει δικαιωματικά από την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γεωγραφία τη θέση της. Θέλω να συγχαρώ θερμά το φίλο Πρόεδρο του Ιδρύματος Καθηγητή κ Γιώργο Μπαμπινιώτη για την αποτελεσματικότητα που πάντα επιδεικνύει και το έργο που επιτελεί και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εστία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στο Βελιγράδι.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης