Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.11.09

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Andrey Karaslavov.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και εκφράστηκε η βούληση για την περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς, αλλά και των κοινοβουλευτικών σχέσεων, με ανταλλαγές επισκέψεων μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο Νομοθετικών Σωμάτων.



Ο κ. Karaslavov ενημέρωσε τον κ. Πετσάλνικο για την προσεχή επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Georgi Parvanov στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της οποίας έχει προγραμματισθεί επίσκεψή του στη Βουλή των Ελλήνων και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης