Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.11.09

Συνεδρίαση Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων

Αναχωρεί για το Παρίσι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ο βουλευτής κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για να μετάσχει στις εργασίες της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009.

Ένα από τα κυριότερα θέματα που θα συζητηθούν -και με ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον- είναι η έκθεση του Λετονού βουλευτή κ. B. Cilevics σχετικά με την προστασία των μειονοτήτων στην Ευρώπη.

Θα συζητηθούν, επίσης, προβλήματα σχετικά με τις υφιστάμενες διακρίσεις αναφορικά με το σεξουαλικό προσανατολισμό, την απάνθρωπη συμπεριφορά και την παράνομη διακίνηση ανθρωπίνων οργάνων στο Κόσσοβο, καθώς και θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη μάχη κατά της τρομοκρατίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης