Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.11.09

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ GEORGI PARVANOV ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ZORKA PARVANOVA

24 – 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

10:00 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov, της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
10:00 – 10:10 Ανεπίσημη τελετή υποδοχής.
10:10 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov, της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
11:20 Άφιξη της επίσημης αντιπροσωπείας στο Προεδρικό Μέγαρο.
11:30 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της κυρίας Zorka Parvanova στο Προεδρικό Μέγαρο.
11:30 - 11:40 Επίσημη τελετή υποδοχής.
11:40 – 11:50 Κατ’ ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της κυρίας Zorka Parvanova με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια.
11:50 Αναχώρηση της κυρίας Zorka Parvanova για παράλληλο πρόγραμμα.
11:50 – 12:05 Κατ’ ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια.
12:05 – 12:50 Διευρυμένη συνάντηση με τη συμμετοχή των δύο αντιπροσωπειών
12:50 – 13:05 Δηλώσεις στον Τύπο.
13:05 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Προεδρικό Μέγαρο για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
14:00 – 15:30 Γεύμα εργασίας παρατιθέμενο από το Ελληνικό Εμπορικό Συμβούλιο στη Βουλγαρία.
15:55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για τη Βουλή των Ελλήνων.
16:00-16:30 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κύριο Φίλιππο Πετσάλνικο.
16:30-17:00 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κώστα Καραμανλή.
17:00 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από τη Βουλή των Ελλήνων για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
17:15 – 17:30 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κύριο Αλέξη Τσίπρα.
18:00 – 18:15 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με τη Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κυρία Αλέκα Παπαρήγα.
18:30 – 18:45 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη.
20:50 Άφιξη της επίσημης αντιπροσωπείας στο Προεδρικό Μέγαρο.
21:00 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της κυρίας Zorka Parvanova στο Προεδρικό Μέγαρο.
21:00 – 22:30 Επίσημο δείπνο παρατιθέμενο από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της κυρίας Zorka Parvanova.



Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009

10:55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
11:00 – 11:30 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κύριο Ιερώνυμο.
11:25 Αναχώρηση της κυρίας Zorka Parvanova από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.
11:30 Άφιξη της κυρίας Zorka Parvanova στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.
11:30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.
11:35 – 11:45 Κατάθεση στεφάνου.
11:45 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov, της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
11:50 – 12:35 Επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
12:35 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov, της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
13:15 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για το Μέγαρο Μαξίμου.
13:20 – 14:50 Γεύμα παρατιθέμενο από την Α.Ε. τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov.
14:50 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Μέγαρο Μαξίμου για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7).
15:00 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.
15:00-15:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ.
15:15 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.
15:20 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
19:20 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov, της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για την Κατοικία του Πρέσβεως της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Andrei Karaslavov
19:30 – 21:30 Δεξίωση παρατιθέμενη από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κύριο Georgi Parvanov και την κυρία Zorka Parvanova.
19:45 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια στην Κατοικία του Πρέσβεως της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Andrei Karaslavov.



Πέμπτη, 26 Nοεμβρίου 2009

10:25 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για το Μέγαρο Μαξίμου.
10:30 – 11:00 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Γιώργο Α. Παπανδρέου.
10:55 Άφιξη της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο Προεδρικό Μέγαρο.
11:00 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov από το Μέγαρο Μαξίμου για το Προεδρικό Μέγαρο.
11:05 – 11:20 Κατ’ ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov και της κυρίας Zorka Parvanova με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια.
11:20 – 11:30 Επίσημη τελετή προπομπής.
11:30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov, της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Προεδρικό Μέγαρο για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
11:55-12:00 Ανεπίσημη τελετή προπομπής
12.00 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κυρίου Georgi Parvanov, της κυρίας Zorka Parvanova και της επίσημης αντιπροσωπείας από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ειδική πτήση.



ΠΕΡΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης