Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.11.09

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, αύριο, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ., θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο. (Βουλή) Στις 3:30 μ.μ, ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Μάρκο Κυπριανού. (Μέγαρο Μαξίμου)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 13.00 θα δεχθεί τον Υπουργό ΕξωτερικώντηςΚύπρουκ.ΜάρκοΚυπριανού

«Ιστορική μέρα, ιστορική επέτειος, όταν οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι πολίτες ύψωσαν το ανάστημά τους και είπαν "γκρεμίστε το τείχος", "γκρεμίστε τα τείχη", που εγκλωβίζουν μέσα σε απολυταρχισμούς, αυταρχισμούς, ιδεοληψίες και προκαταλήψεις τόσο κόσμο, τους πολίτες αυτής της Ηπείρου, "γκρεμίστε τα τείχη", ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου,


ΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
(ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΒΡΑΝΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ)

Ιστορική ημέρα, ιστορική επέτειος, όταν οι Γερμανοί πολίτες ύψωσαν το ανάστημά τους, όταν οι Ευρωπαίοι πολίτες ύψωσαν το ανάστημά τους και είπαν, γκρεμίστε το Τείχος. Γκρεμίστε τα τείχη που εγκλωβίζουν μέσα σε απολυταρχισμούς, μέσα σε αυταρχισμούς, μέσα σε ιδεοληψίες και προκαταλήψεις τόσο κόσμο, τους πολίτες αυτής της ηπείρου. Γκρεμίστε τα τείχη, ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες για την Δημοκρατία και την ελευθερία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης