Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.1.10

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΙΛΙΚΙΑΣ κ.κ.ΑΡΑΜ Α

15.1.2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα, 15.1.2010, τον Πατριάρχη του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας κ.κ.Αράμ Α΄, τον οποίο συνόδευε ο Μητροπολίτης των Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος και το Προεδρείο του Κεντρικού Συμβουλίου Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτατε, με μεγάλη χαρά σας υποδέχομαι. Παρακολουθώ με θαυμασμό το έργο σας και το Πανεπιστήμιο και τα σχολεία που κάνετε και τον ειρηνευτικό ρόλο που παίξατε στη δύσκολη περίοδο για τον Λίβανο.

Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για έναν προκαθήμενο μιας Εκκλησίας, που πρέπει να πω ότι συμπίπτουν ιστορικά αυτά τα οποία έχουν υποστεί οι δύο Εκκλησίες μας.



ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΡΑΜ Α΄: Σωστά, κύριε Πρόεδρε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ που με δέχεστε για δεύτερη φορά. Έχω έρθει και στο παρελθόν. Προερχόμενος από τον Λίβανο, θέλω καταρχήν να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Προέδρου της χώρας. Γνωρίζω την εξαιρετική σχέση που έχουν η Ελλάδα με τον Λίβανο. Πραγματικά χαίρομαι που η Ελλάδα συμμετέχει σ’αυτή την οικοδόμηση του Λιβάνου σιγά-σιγά, μέσω της ειρήνης.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης