Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.4.10

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, DONALD TUSK, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Αθήνα, 10 Απριλίου 2010

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε στον Πρωθυπουργό της Πολωνίας, Donald Tusk, το ακόλουθο συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την αεροπορική τραγωδία που έπληξε τη χώρα του και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Προέδρου της Πολωνίας, Leh Katsinski, και δεκάδων συνανθρώπων μας:





Κύριε Πρωθυπουργέ,

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε το τραγικό γεγονός της συντριβής του αεροπλάνου που μετέφερε, μεταξύ άλλων, τον Πρόεδρο της Πολωνίας και τη σύζυγο του, στη Ρωσία σήμερα το πρωί.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Ελληνική Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων εκείνων που χάθηκαν και στο Λαό της Πολωνίας. Συμμεριζόμαστε το πένθος σας. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας, είναι κοντά σας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης