Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.5.10

Κύριε Πρωθυπουργέ, κυρίες και κύριοι υπουργοί, αγαπητοί συνεργάτες, σήμερα ήταν μια μεγάλη ημέρα. Πρώτα απ’ όλα, γιατί τράβηξε πολύ, αλλά κυρίως ήταν μια μεγάλη ημέρα γιατί ήταν και ιστορική. Η δουλειά που κάναμε άξιζε, έστω με την κούραση αυτή, για να έχουμε αυτά τα πολύ θετικά αποτελέσματα. Τώρα δεν είναι ώρα να μιλήσω, γιατί ήδη σήμερα είπαμε πολλά και πιστεύω εποικοδομητικά. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους συνεργάτες για την πολύ δημιουργική και αποτελεσματική δουλειά. Το αποτέλεσμα των 21 συμφωνιών.

ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ RECEP TAYYIP ERDOGAN.

Αθήνα, 14 Μαΐου 2010




Κύριε Πρωθυπουργέ, κυρίες και κύριοι υπουργοί, αγαπητοί συνεργάτες, σήμερα ήταν μια μεγάλη ημέρα. Πρώτα απ’ όλα, γιατί τράβηξε πολύ, αλλά κυρίως ήταν μια μεγάλη ημέρα γιατί ήταν και ιστορική.

Η δουλειά που κάναμε άξιζε, έστω με την κούραση αυτή, για να έχουμε αυτά τα πολύ θετικά αποτελέσματα. Τώρα δεν είναι ώρα να μιλήσω, γιατί ήδη σήμερα είπαμε πολλά και πιστεύω εποικοδομητικά. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους συνεργάτες για την πολύ δημιουργική και αποτελεσματική δουλειά. Το αποτέλεσμα των 21 συμφωνιών.

Να σας καλωσορίσω και πάλι, με την ευχή να ανταλλάξουμε μερικές φιλικές κουβέντες, με τη γνωστή ελληνική παράδοση της φιλοξενίας, δίπλα στην Ακρόπολη, με πολύ ζεστό και ανθρώπινο τρόπο.

Καλώς ορίσατε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης