Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.6.10

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με το Προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου των Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος.

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2010

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος είχε σήμερα συνάντηση με το Προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου των Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρχιεπ. Χορέν Τογραματζιάν.



Καλωσορίζοντας τον Σεβασμιώτατο και τα μέλη του Προεδρείου, ο κ. Πετσάλνικος εξήρε τις άριστες ελληνο-αρμενικές σχέσεις, ενώ ανέτρεξε και στην επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει υπό την ιδιότητά του ως Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης στις πληγείσες από τον εγκέλαδο περιοχές της Αρμενίας που θρήνησαν την εποχή εκείνη πενήντα χιλιάδες θύματα.

Ο Σεβασμιώτατος και το Προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου των Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος ευχαρίστησαν τον κ. Πετσάλνικο για τη θερμή υποδοχή, μεταβίβασαν τις ευχές της αρμενικής παροικίας για κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του και ανέπτυξαν θέματα της παροικίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης