Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.7.10

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο

09/07/2010

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος φθάνει στην Κύπρο την Κυριακή, 11 Ιουλίου για επίσημη επίσκεψη. Τον κ. Πετσάλνικο συνοδεύουν ο Διευθυντής του Γραφείου του Διπλωματικού Συμβούλου του Προέδρου της Βουλής Πρέσβης κ. Ιωάννης Χριστοφίλης, η Σύμβουλος στο Γραφείο του Διπλωματικού Συμβούλου κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο Σύμβουλος Τύπου του Προέδρου της Βουλής κ. Ελευθέριος Μάκος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.



Στο αεροδρόμιο Λάρνακας τον κ. Πετσάλνικο θα υποδεχθούν εκ μέρους του Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων ο Βουλευτής κ. Πανίκος Σταυριανός καθώς και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου ο οποίος και θα τον συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β'. Θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μάριο Καρογιάν, τους αρχηγούς ή εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τη Δήμαρχο Λευκωσίας κα Ελένη Μαύρου.

Επίσης, ο κ. Πετσάλνικος θα καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα και θα επισκεφθεί τη γραμμή αντιπαράταξης στην οδό Λήδρας, συνοδευόμενος από τη Δήμαρχο Λευκωσίας, καθώς και το Στρατόπεδο Αντιστράτηγου Σταυριανάκου στη Μαλούντα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα αναχωρήσει την Τρίτη, 13 Ιουλίου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης