Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.9.10

Η Έκθεση αναδεικνύει πόσο σημαντικό και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό έχει αυτή η χώρα.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ 75ης ΔΕΘ

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2010



Η Έκθεση αναδεικνύει πόσο σημαντικό και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό έχει αυτή η χώρα.

Έχουμε νέους ανθρώπους με φαντασία, επιχειρηματίες με καινοτομίες, με κέφι, με διάθεση για ανάπτυξη, με διάθεση για εξωστρέφεια - τεράστιες δυνατότητες, που έχει αυτή η χώρα.

Δυστυχώς, οι δυνατότητες αυτές σπαταλήθηκαν από την υπανάπτυξη των δημοκρατικών μας θεσμών, την ανομία, τη σπατάλη δημόσιου χρήματος, την κακή διαχείριση. Πρακτικές και αντιλήψεις, που μας πλήγωσαν και μας έθιξαν.

Σήμερα, κάνουμε σταθερά βήματα, σίγουρα βήματα. Βάζουμε τις βάσεις για μια νέα εποχή, μια νέα φάση, που περνά βεβαίως μέσα από μια δύσκολη μετάβαση, αλλά που θα δώσει τη δυνατότητα να μπούμε σε μια οικονομία καινοτομίας, πράσινης ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και δικαίου, αλλά και ανταγωνιστική, για να μπορεί η Ελλάδα να είναι περήφανη. Γιατί αξίζει πολύ καλύτερα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης