Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.9.10

Έναρξη εργασιών της Αναθεωρητικής Διάσκεψης του ΟΑΣΕ

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) βουλευτής κ. Πέτρος Ευθυμίου αναχωρεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 για τη Βαρσοβία προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των εργασιών της Αναθεωρητικής Διάσκεψης του ΟΑΣΕ (Review Conference OSCE), στόχος της οποίας είναι να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής του οργανισμού που θα λάβει χώρα στην Αστάνα του Καζακστάν στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2010.

Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο κ. Ευθυμίου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Πολωνίας κ. Grzegorz Schetyna, με τον Πρόεδρο της Γερουσίας της Πολωνίας κ. Zbigniew Romaszewski, με τον επικεφαλής της Πολωνικής αντιπροσωπείας στην Κ.Σ. του ΟΑΣΕ κ. Pawel Poncyljusz, καθώς και με το σύνολο των βουλευτών της αντιπροσωπείας.



Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, προσκεκλημένος του Διευθυντή του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Δημοκρατικών Θεσμών κ. Janez Lenarcic (ODHIR), θα παρακαθίσει σε γεύμα με τον Γενικό Γραμματεία του ΟΑΣΕ κ. Marc Perrin de Brichambaut, τους δύο Υφυπουργούς Εξωτερικών της Πολωνίας κ.κ. Zhigalov και Bernatowicz, καθώς και τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Προεδρίας του Καζακστάν του ΟΑΣΕ Πρέσβη κ. Abdrakhmanov.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης