Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.12.10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ "Η ΧΑΡΑ"

Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2010
Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, και η σύζυγός του Άντα επισκέφθηκαν σήμερα τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά».



Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και άκουσαν από τα παιδιά της Ένωσης τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:



Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τα δώρα που φτιάξατε και μας δώσατε. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Όλους εσάς, που πραγματικά κάνετε συγκινητική δουλειά.

Προσφέρετε αυτή την τόσο ανθρώπινη υπηρεσία σε αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά συγκινητική δουλειά.

Και χαίρομαι, που είχα την ευκαιρία, μαζί με την Άντα, να σας επισκεφθούμε και να δούμε από κοντά τη δουλειά σας.

Σε όσους εργάζεστε εδώ, μπράβο για την προσφορά σας. Σε όσους στηρίζετε, μπράβο επίσης.

Η Πολιτεία, εμείς, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε.

Είναι οι μέρες τέτοιες, είναι και μια δύσκολη εποχή που περνάει η Ελλάδα, γι’ αυτό νομίζω χρειάζεται ακόμα περισσότερο αυτή η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης