Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.12.10

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
10.12.2010



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Συγχαρητήρια για την εκλογή.

ΠΡΥΤΑΝΗΣ: Ευχαριστούμε πολύ. Μου επιτρέπετε να σας χαρίσουμε ένα αναμνηστικό από το Πανεπιστήμιο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΠΡΥΤΑΝΗΣ: Αναμνηστικό της επίσκεψής μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή δουλειά.

ΠΡΥΤΑΝΗΣ: Αυτό είναι το βασικό. Ευχαριστούμε πολύ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας περιμένει δουλειά.

ΠΡΥΤΑΝΗΣ: Είναι δύσκολη εποχή όπως για όλη τη χώρα και προσπαθούμε να κρατήσουμε το πανεπιστήμιο και όρθιο και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη την οποία είχε πάρει, να μην ανακοπεί.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πόσους φοιτητές έχετε τώρα?

ΠΡΥΤΑΝΗΣ: Εχουμε12.500 φοιτητές εγγεγραμμένους, ενεργοί είναι περίπου 9.500. Το πιο δύσκολο πρόβλημα είναι να κρατήσουμε με βάση τα οικονομικά τη φοιτητική μέριμνα, να μην αναστείλουμε κάτι και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα να καλύπτεται όπως και τα προηγούμενα χρόνια οπότε προσπαθούμε να κάνουμε διαχείριση στα υπόλοιπα, στις προμήθειες και στους εξοπλισμούς ώστε να αντέξουμε αυτή την περίοδο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κτιριακά υπάρχει κάτι?

ΠΡΥΤΑΝΗΣ: Κτιριακά υπάρχουν προβλήματα μόνο σε δύο νέα τμήματα, τα οποία καλύπτονται μερικώς. Προσπαθούμε τουλάχιστον αυτά με τις δημόσιες επενδύσεις να τα αντιμετωπίσουμε και να τα εντάξουμε στα ΕΣΠΑ ώστε να καλύπτονται τα δύο νέα τμήματα. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης