Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.1.11

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
κ. MOHAMED HOSNI MUBARAK
ΑΘΗΝΑ, 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011







«Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,


Η ειδεχθής τρομοκρατική επίθεση σε ιερό ναό στην Αλεξάνδρεια, που είχε ως συνέπεια δεκάδες ανθρώπινα θύματα και τραυματίες, μου προκάλεσε, όπως και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, βαθύ αποτροπιασμό.

Την οδυνηρή αυτή στιγμή, επιθυμώ να σας εκφράσω αισθήματα ειλικρινούς συμπαράστασης και να σας τονίσω ότι εκτιμούμε ιδιαιτέρως την αποφασιστική σας στάση προς αντιμετώπιση των εγκληματικών αυτών ενεργειών.

Οι στενοί ιστορικοί δεσμοί της Ελλάδας με την Αίγυπτο και η μακραίωνη παρουσία του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στην πόλη της Αλεξανδρείας, μας δημιουργούν από τα γεγονότα αυτά επιπρόσθετη εύλογη ευαισθησία. Είμαι βέβαιος ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τις αιγυπτιακές αρχές ώστε οι υπεύθυνοι του διαπραχθέντος εγκλήματος να αποκαλυφθούν και να παραπεμφθούν εις την δικαιοσύνη.

Κάρολος Παπούλιας»

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης