Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.3.11

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2011
Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Naoto Kan, το ακόλουθο συλλυπητήριο τηλεγράφημα, για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την βορειοανατολική Ιαπωνία:





Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,

Με μεγάλη λύπη, πληροφορήθηκα τις τραγικές επιπτώσεις από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την βορειοανατολική Ιαπωνία, καθώς και από το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε.

Η Ελλάδα, που και η ίδια στο παρελθόν έχει υποφέρει από παρόμοιες φυσικές καταστροφές, συμμερίζεται απόλυτα τον πόνο του λαού που επλήγη από το σεισμό, καθώς και την προσπάθεια - τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά - που χρειάζεται να καταβληθεί για να ξεπεραστεί ένα τέτοιο χτύπημα.

Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και εκφράζοντας τα συναισθήματα του Ελληνικού λαού, θα ήθελα να σας μεταβιβάσω την αμέριστη συμπαράστασή μας, για όσους έχασαν τη ζωή τους και για όσους υποφέρουν από αυτή την τραγωδία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης