Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.4.11

Συνάντηση του νομπελίστα Χριστόφορου Πισσαρίδη με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

08/04/2011
Ο Κύπριος νομπελίστας καθηγητής Χριστόφορος Πισσαρίδης, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γιώργο Παπανδρέου.



Ο κ. Παπανδρέου συνεχάρη τον κ. Πισσαρίδη για την απονομή του Βραβείου Νόμπελ Οικονομίας 2010, τονίζοντας ότι αποτελεί ύψιστη τιμή για την Κύπρο αλλά και για ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές και δυνατότητες συνεργασίας στο μέλλον, αλλά και η κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας. Ο κ. Πισσαρίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα μέτρα που έχει λάβει η Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας, είναι προς τη θετική κατεύθυνση.

Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία του ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει σημαντική πρόοδος στην ελληνική οικονομία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης