Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.6.11


Επενδύσεις στην Ελλάδα - Ξεπερνώντας τα εμπόδια


Αθήνα, 20 Ιουνίου 2011 - Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, και η Invest in Greece θα διοργανώσουν την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, Ημερίδα, με τίτλο "Επενδύσεις στην Ελλάδα. Ξεπερνώντας τα εμπόδια".



Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης που έχουν στόχο την διευκόλυνση του επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και την απεμπλοκή επενδυτικών σχεδίων, αξιοποιώντας και την αποκτηθείσα εμπειρία από τη λειτουργία της Διυπουργικής Επιτροπής Ανάπτυξης και της Ομάδας Εργασίας Απεμπλοκής Επενδύσεων.

Κεντρικοί ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, o Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Χάρης Παμπούκης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης