Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.6.11

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος θα συναντηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 10.45΄, στο Κοινοβούλιο με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο.



Ειδική εκδήλωση στην

Ολομέλεια της Παγκόσμιας Συνόδου Νεολαίας



Αμέσως μετά, στις 11.00΄ το πρωί θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, Ειδική Εκδήλωση της Παγκόσμιας Συνόδου Νεολαίας, παρουσία 250 νέων ηλικίας 12 έως 17 ετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωση αυτή που γίνεται στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χ. Αηδόνης, η Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κυρία Γ. Δεσποτοπούλου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics κ. T. Shriver και δύο μέλη της Παγκόσμιας Συνόδου Νεολαίας.

Επίσης, έχουν προσκληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων της Βουλής, οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας, οι πρώην Πρωθυπουργοί, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Jacques Rogge, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, εκπρόσωπος του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπουργοί ξένων κρατών και άλλοι επίσημοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης