Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.7.11

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2011

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας, Vladimir Putin, το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα, για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών από τη βύθιση του ποταμόπλοιου στον Βόλγα:







Κύριε Πρωθυπουργέ,

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική είδηση ??του ατυχήματος στον ποταμό Βόλγα, που κόστισε τις ζωές πολλών ανθρώπων, αφήνοντας πίσω πολλούς αγνοούμενους και φόβους για ακόμη περισσότερους νεκρούς, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα ήθελα να μεταφέρετε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζω την ελπίδα οι προσπάθειες των ομάδων διάσωσης να αποδώσουν καρπούς.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τόσες πολλές οικογένειες, οι σκέψεις μας είναι με εκείνους που επλήγησαν από την αυτή την απροσδόκητη καταστροφή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης