Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.11.11

Αθήνα,17 Νοεμβρίου 2011
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ



Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι βουλευτές
Συμμετέχω στη σημερινή εκδήλωση γιατί πιστεύω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες. Θέλω να τονίσω δύο σημεία:
Πρώτον, έχουμε συγκεντρωθεί για να τιμήσουμε τους φοιτητές και τους νέους οι οποίοι πριν από 38 χρόνια με γενναιότητα και αυτοθυσία οδήγησαν στην αποκατάσταση της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Σήμερα στην Ελλάδα η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν εδραιωθεί.
Το δεύτερο σημείο που θέλω να τονίσω είναι ότι η 17η Νοέμβρη δείχνει ότι ο ελληνικός λαός, και ειδικότερα οι νέοι, μπορούν να υπερβούν κρίσεις και να επιτύχουν εθνικούς στόχους όταν ενεργούν με αποφασιστικότητα και ενότητα.
Η σημερινή εκδήλωση μας δίνει την ευκαιρία να υπογραμμίσουμε ότι με αποφασιστικότητα και ενότητα μπορούμε να επιτύχουμε τους νέους εθνικούς στόχους: να ξεπεράσουμε την κρίση και να επαναφέρουμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και αυξημένης απασχόλησης.
Ευχαριστώ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης