Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.4.11

Συνάντηση του νομπελίστα Χριστόφορου Πισσαρίδη με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

08/04/2011
Ο Κύπριος νομπελίστας καθηγητής Χριστόφορος Πισσαρίδης, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γιώργο Παπανδρέου.

* Αθήνα, 8 Απριλίου 2011 Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κ. Μπίτσιος δήλωσε ότι σε κείμενο που επιπόλαια αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα δεν έχουν καμία βάση ‘οι πληροφορίες’ που μεταδόθηκαν για δήθεν τηλεφωνική επικοινωνία και δήθεν πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κ.Παπούλια με τον Πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου.» * Το μεγαλύτερο πολιτικό δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο * NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Αθήνα, 8 Απριλίου 2011

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κ. Μπίτσιος δήλωσε ότι σε κείμενο που επιπόλαια αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα δεν έχουν καμία βάση ‘οι πληροφορίες’ που μεταδόθηκαν για δήθεν τηλεφωνική επικοινωνία και δήθεν πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κ.Παπούλια με τον Πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου.»

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης