Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.6.12

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2012
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Με τη χθεσινή διεξαγωγή των εκλογών εξαντλήθηκε κατ’ ουσίαν το περιεχόμενο της εντολής που είχε λάβει η υπηρεσιακή Κυβέρνηση. Εν όψει αυτών, προσήλθα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να υποβάλω την παραίτηση της υπηρεσιακής Κυβερνήσεως.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση και με παρεκάλεσε να παραμείνω για τη διεκπεραίωση των τρεχουσών υποθέσεων μέχρι να ορκιστεί η νέα Κυβέρνηση.
Ας μου επιτραπεί στο σημείο αυτό να προσθέσω μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να σημειώσω την ανάγκη ορκωμοσίας νέας Κυβερνήσεως το ταχύτερο δυνατόν. Τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και μεγάλα και δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ καιρό. Πρέπει η χώρα να αποκτήσει, το συντομότερο δυνατό, τη νέα Κυβέρνηση και προσβλέπω να παραδώσω στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Βλέπετε να διαμορφώνονται συνθήκες για σχηματισμό Κυβέρνησης συντόμως;
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Δεν γνωρίζω.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης