Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.7.12


Αθήνα, 9 Ιουλίου 2012



Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, απέστειλε τα ακόλουθα τηλεγραφήματα συμπαράστασης προς την ρωσική πολιτική ηγεσία, μετά τα τραγικά συμβάντα στην περιοχή του Κράσνονταρ στη Νότιο Ρωσία:





Α. Προς κ. Putin

Με μεγάλη μου λύπη, πληροφορήθηκα τα τραγικά συμβάντα στην περιοχή του Κρασνοντάρ στη Νότιο Ρωσία, όπου οι πλημμύρες προκάλεσαν την απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών και μεγάλες υλικές καταστροφές.

Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου προς τις οικογένειες των θυμάτων. Όλοι οι Έλληνες συμπάσχουμε με την οδύνη τους, καθώς και με το δράμα των χιλιάδων πληγέντων του φίλου Ρωσικού λαού.



Β. Προς κ. Medvedev

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τα σχετικά με τις πλημμύρες στη Νότιο Ρωσία, που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια τόσων ζωών και την πρόκληση σημαντικών υλικών καταστροφών.

Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου προς τις οικογένειες των θυμάτων και τη βαθύτατη συμπαράστασή μου για τους πληγέντες.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης