Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.10.14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

O νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η τιμή για μένα είναι μεγάλη. Η προσπάθεια να δικαιώσω την επιλογή του Πρωθυπουργού ακόμα μεγαλύτερη. Ήδη είχα την πρώτη συνάντηση και συνεργασία με τον κ. Δένδια για να μη χαθεί ούτε λεπτό. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την Ανάπτυξη. Βασικός μας στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ, είτε αυτό προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο, είτε από την Ευρώπη. Ευχαριστώ».ΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης