Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.11.14

Ο Πρόεδρος της Βουλής στην Κρήτη για την 101η επέτειο από την Ένωση της με την Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Βουλής στην Κρήτη για την 101η επέτειο από την Ένωση της με την Ελλάδα


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα μεταβεί στην Κρήτη, μεθαύριο Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, προκειμένου να μετάσχει στις διήμερες εκδηλώσεις για την 101η επέτειο από την Ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα, τις οποίες διοργανώνει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».
Ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι ο ομιλητής στην κεντρική εκδήλωση του Ιδρύματος, στις εγκαταστάσεις του στη Χαλέπα, το βράδυ της Κυριακής, ενώ νωρίτερα θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του.
Τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου 2014, ο Πρόεδρος της Βουλής θα παραστεί στη Δοξολογία που θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Χανίων. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πομπή για τη μεταφορά της σημαίας προς το Φρούριο Φιρκά όπου ο κ. Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει την έπαρση της σημαίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης