Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.2.15

Συνάντηση με τον βέλγο πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ

Συνάντηση με τον βέλγο πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ


Είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την Ευρώπη, πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ευρώπη μπορεί να γεφυρώνει διάφορες, να βρίσκει λύσεις με σεβασμό στην λαϊκή κυριαρχία όπως και στους κανόνες που διέπουν την ΕΕ. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είχαμε μια σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή με αποτέλεσμα τη μείωση των ελλειμμάτων, αλλά τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων.
Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει το μείγμα πολιτικής, ήρθε η ώρα για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν είχαν πολιτική βούληση να πολεμήσουν, όπως το πελατειακό κράτος και η φοροδιαφυγή.
Τώρα είναι ώρα όχι μόνο για επαναφορά της ατζέντας στην ανάπτυξης και την κοινωνική συνοχή όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη Ευρώπη. Η κοινωνική συνοχή είναι απαραίτητη για κοινό μέλλον. Έκανε επίσης για γεφύρωση των διαφορών και οικοδόμηση κοινού μέλλοντος για τους λαούς της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω την κρίση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης