Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.4.15

Το Σάββατο στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή η διαδικασία συγκρότησης της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για το Δημόσιο Χρέος

Το Σάββατο στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή η διαδικασία συγκρότησης της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για το Δημόσιο Χρέος



Το Σάββατο 4/3/2015 και ώρα 12:00, ξεκινά στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, η διαδικασία συγκρότησης της Επιτροπής του Κοινοβουλίου που θα διερευνήσει τα αληθινά αίτια και τις γενεσιουργούς αιτίες της δημιουργίας και της διόγκωσης του Δημόσιου Χρέους.
Η Επιτροπή συστήνεται με απόφαση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και θα συγκροτηθεί από επιστήμονες, ειδικούς και ενεργούς πολίτες στη διεκδίκηση Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εναρκτήρια διαδικασία, θα διαρκέσει από τις 4/4/2015 μέχρι τις 7/4/2015 και θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου.
Στη διάρκεια του τετραημέρου, θα υπάρξουν χαιρετισμοί και παρεμβάσεις Πολιτειακών Παραγόντων, Υπουργών, αρμόδιων Φορέων της Πολιτείας, μελών της Επιστημονικής και Ακαδημαϊκής Κοινότητας.
Υπενθυμίζεται, ότι το συντονισμό και τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια των κρατών μελών της Ευρώπης και του κόσμου, έχει αναλάβει η Ευρωβουλευτής κυρία Σοφία Σακοράφα, ενώ τον Επιστημονικό Συντονισμό της διεθνούς ομάδας έχει αναλάβει ο ειδικός επί θεμάτων χρέους κ. Eric Toussaint.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης