Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.6.15

Δημόσιες ακροάσεις Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους & συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με την κα. Eva Joly

Δημόσιες ακροάσεις Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους & συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με την κα. Eva Joly



Σε δημόσιες ακροάσεις προσώπων θα προβεί τις επόμενες ημέρες η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Οι δημόσιες ακροάσεις θα ξεκινήσουν σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 15:00, στην αίθουσα Γερουσία της Βουλής, με την ακρόαση του κ. Philippe Legrain, πρώην συμβούλου του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose Manuel Barroso και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 14:00, στην ίδια αίθουσα με την ακρόαση του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Οι δημόσιες ακροάσεις θα είναι ανοικτές για τα ΜΜΕ, ενώ για τους ανταποκριτές ξένου Τύπου θα υπάρχει διερμηνεία.

Σήμερα Πέμπτη, η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους θα υποδεχθούν στις 12μμ την πρώην δικαστή-ανακρίτρια της Γαλλίας και νυν Ευρωβουλευτή του Γαλλικού Κόμματος των Πρασίνων, κα. Eva Joly, γνωστή για τη συνεισφορά της στην πάταξη της διαφθοράς και η οποία θα ενημερωθεί για το έργο της Επιτροπής. Δηλώσεις στα ΜΜΕ θα γίνουν στις 2μμ.

Το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2015, θα ανακοινωθούν τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η οποία διενεργεί λογιστικό έλεγχο του χρέους εξετάζοντας τη νομιμότητά του.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης