Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.7.15

Συναντώνται μέσα στην ημέρα Αλ. Τσίπρας - Π. Καμμένος


Συναντώνται μέσα στην ημέρα Αλ. Τσίπρας - Π. Καμμένος

Μια κατ' αρχήν ενημέρωση για το περιεχόμενο της συμφωνίας με τους εταίρους είχε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, θα ακολουθήσει συνάντηση του Π. Καμμένου με τον πρωθυπουργό στη διάρκεια της ημέρας.

Αύριο στις 8:30 το πρωί θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ και ακολούθως η Εκτελεστική Επιτροπή για ενημέρωση και συζήτηση επί της συμφωνίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης