Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.9.15

Νέα Προϊσταμένη στην Υπηρεσία Τύπου

Νέα Προϊσταμένη στην Υπηρεσία Τύπου


Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα ήθελε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, η κυρία Κλημεντίνη Διακομανώλη ανέλαβε τη θέση της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας Τύπου της Αντιπροσωπείας, αντικαθιστώντας τον κ. Carlos Martin Ruiz de Gordejuela, ο οποίος απεχώρησε και ανέλαβε τα αντίστοιχα καθήκοντα στην Αντιπροσωπεία της ΕΕ στη Μαδρίτη.

Η κυρία Διακομανώλη έχει υπηρετήσει στην ίδια θέση στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και μέχρι το 2009 καθώς και στις Γενικές Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, Έρευνας και Τεχνολογίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Είναι απόφοιτος της πρώτης σειράς Ακολούθων Τύπου της  Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και υπηρέτησε στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες, από το 1998 μέχρι το 2002.
Είναι νομικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακά στο Ποινικό Δίκαιο στη Γαλλία και με δικηγορική εμπειρία στην Αθήνα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης