Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.1.16

Οι τάσεις του Τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο



Οι τάσεις  του Τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο και τα χαρακτηριστικά της διεθνούς ζήτησης όπως αυτά διαμορφώνονται το  2016,
ήταν το θέμα της συνάντησης που είχε ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ.Δημήτρης Τρυφωνόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. TalebRifaiστο πλαίσιο της 36ης Διεθνούς  Τουριστικής Έκθεσης FΙΤUR που πραγματοποιείται  στην Ισπανία μεταξύ 20 και 24 Ιανουαρίου.
Ο κ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος μετέβη στη Μαδρίτη με την αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά για τα εγκαίνια της 36ηςFITUR,με στόχο την ανάπτυξη του εισερχόμενου από την Ισπανία τουρισμού. Σημειώνεται ότι η χώρα αυτή  αποτελεί ταυτόχρονα  πύλη εισόδου μεγάλου αριθμού τουριστών από τις χώρες της Νοτίου Αμερικής προς ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Οι δύο  Γενικοί  Γραμματείς, κ.TalebRifai και  Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, συζήτησαν τα ενθαρρυντικά στοιχεία του Ελληνικού Τουρισμού κατά το έτος 2015 και αντάλλαξαν απόψεις για πρακτικές προώθησης  τουριστικών προορισμών και νέων τουριστικών προϊόντων, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας το 2016.

ΙNFO:
www.visitgreece.gr &  www.gnto.gov.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης