Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.7.16

Συμμετοχή ΥΦΥΠΕΞ, Δ. Μάρδα, στην Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΟΣΕΠ (Σότσι

Συμμετοχή ΥΦΥΠΕΞ, Δ. Μάρδα, στην Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΟΣΕΠ (Σότσι, 01.07.2016)



Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Δ. Μάρδας, συμμετείχε, σήμερα, Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, στις εργασίες της 34ης Συνόδου του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), που λαμβάνει χώρα, υπό την Προεδρία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο Σότσι.
Κατά την ομιλία του στην ολομέλεια, ο κ. Μάρδας, υπογράμμισε την στήριξη της Ελλάδας στην αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου του Οργανισμού, με στόχο την απλοποίηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και την αύξηση της δυνατότητας υλοποίησης έργων μέσω της εξασφάλισης των αναγκαίων πόρων.
Μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου του ΟΣΕΠ, ο κ. Μάρδας θα αναχωρήσει για το Πεκίνο, όπου θα συνοδεύσει τον κ. Πρωθυπουργό κατά την επίσημη επίσκεψη του στην Κίνα.



Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης