Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.9.16

Συνάντηση με στελέχη της κινεζικής εταιρίας Alibaba

Συνάντηση με στελέχη της κινεζικής εταιρίας Alibaba (13.09.2016)



Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Δ. Μάρδα,  θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17:00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών της κινεζικής εταιρίας Alibaba,  από κοινού με την διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ). Η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια των επαφών του κυβερνητικού κλιμακίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στην Κίνα, με στόχο την ενημέρωση από πλευράς της Alibaba για τα επενδυτικά σχέδια της εταιρίας στην ελληνική αγορά, καθώς και την συνεργασία για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα και την προσέλκυση σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

Στη σημερινή συνάντηση  έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού κυρία Ε. Κουντουρά, ο Oικονομικός Σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Δ. Λιάκος και ο Διευθ. Σύμβουλος του Enterprise Greece κ. Δότσης.  Από πλευράς Alibaba θα παρευρίσκονται οι κ. Rodrigo Cipriani Foresio – Managing Director Alibaba Italy, Spain, Portugal and Greece, κ. Christina Fontana – Senior Manager Business Development Alibaba Group, κ. Yong ZHANG, Chief Contents Officer, Holiday Department, Alitrip, κ. Yana GENG, Business Development Manager Ant Financial, AliPay, κ. Albert Antonini Mangia, Marketing Manager Alibaba Group. Το ΕΕΑ θα εκπροσωπήσουν οι κ.κ.  Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης, Πρόεδρος  και Φλωράς Γιώργος, μέλος του ΔΣ.

Μετά το πέρας της συναντήσεως,  τα στελέχη της Alibaba θα παρουσιάσουν τους στόχους και τα επενδυτικά τους σχέδια στις διοικήσεις των Επαγγελματικών φορέων, Επιμελητηρίων και Συνδέσμων της χώρας, σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΥΠΕΞ σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην αίθουσα «Κρανιδιώτη» του Υπουργείου Εξωτερικών (Βασ. Σοφίας 1) .

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης