Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.9.16

Δ . Μάρδας: Στόχος της συνεργασίας με την Alibaba η αύξηση των εξαγωγών

Δ . Μάρδας: Στόχος της συνεργασίας με την Alibaba η αύξηση των εξαγωγών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές των στελεχών της εταιρείας Alibaba, με οικονομικούς φορείς της χώρας, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΑΜΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM» ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.
Ο κ. Μάρδας σημείωσε ότι περισσότερες από 700 ελληνικές επιχειρήσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχει το συγκεκριμένο portal. «Ο στόχος πάντως είναι οι μικρές επιχειρήσεις να μπουν στην πλατφόρμα και να προωθηθούν τα προϊόντα τους ώστε να αυξηθούν οι εξαγωγές του με ηλεκτρονικό τρόπο» υπογράμμισε ο υφυπουργός Εξωτερικών. Όπως διευκρίνισε, οι δυνατότητες που παρέχονται είναι εξαιρετικά σημαντικές και γι' αυτό το λόγο το υπουργείο, από την πρώτη στιγμή, συνέβαλε στο να διαδοθεί η πλατφόρμα σε όλους τους επαγγελματικούς φορείς .
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ήδη διοργανώνει μια εκδήλωση για τη σωστή ενημέρωση των επαγγελματιών και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης