Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.9.16

Έχουμε πλέον ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο όπου τα τηλεοπτικά κανάλια είναι νόμιμα

Έχουμε πλέον ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο όπου τα τηλεοπτικά κανάλια είναι νόμιμα

«Έχουμε πλέον ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο, όπου τα τηλεοπτικά κανάλια είναι νόμιμα, έχουν άδεια έχουν ελάχιστες προδιαγραφές λειτουργίας και αποδίδουν στο ελληνικό δημόσιο στον ελληνικό λαό, για την άδεια λειτουργίας τους, συγκεκριμένα ποσά που προέκυψαν από μια διαφανέστατη και καθαρή διαγωνιστική διαδικασία» δήλωσε σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.
Ερωτηθείς αν ήταν επιτυχία του ιδίου ή του κ. Παππά ή του πρωθυπουργού, ο κ.Σπίρτζης είπε χαρακτηριστικά:
«Ήταν επιτυχία κυρίως του Έλληνα πρωθυπουργού που έδωσε τις πολιτικές κατευθύνσεις από την αρχή για το συγκεκριμένο θέμα και του Νίκου Παππά, του επιτελείου του, των ανθρώπων που εργάστηκαν άκοπα όλο αυτό το χρόνο για να υλοποιήσουν αυτό τον διαγωνισμό».
Σε ερώτηση αν ισχύει ότι τα 246 εκατομμύρια θα τα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στους συνταξιούχους στη Θεσσαλονίκη ο κ. Σπίρτζης τόνισε : «Θα κάνετε λίγη υπομονή εωσότου να κάνει ο πρωθυπουργός τις ανακοινώσεις στη Θεσσαλονίκη για το που αυτά τα χρήματα θα κατευθυνθούν»
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και ερωτηθείς για τον αν η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από το ύψος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν, ο υπουργός Υποδομών απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς περιμέναμε τέτοιο μεγάλο ποσό, αθροιστικά, για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών. Περιμέναμε αρκετά χρήματα, αλλά ξεπεράστηκε η προσδοκία του τελικού ποσού κι αυτό δείχνει τι έχανε τόσα χρόνια το ελληνικό δημόσιο και οι Έλληνες πολίτες»

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης