Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.9.16

Κυβερνητικές πηγές για τη ΝΔ και τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής: «φωνάζει ο κλέφτης...»

Κυβερνητικές πηγές για τη ΝΔ και τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής: «φωνάζει ο κλέφτης...»

Με τη γνωστή λαϊκή ρήση «φωνάζει ο κλέφτης...», απαντούν κυβερνητικές πηγές στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η ΝΔ για τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής προς τον επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα και επισημαίνουν ότι τα επισφαλή δάνεια είχαν δοθεί από την Τράπεζα πριν από το 2015, όταν στην Αττικής ήταν διορισμένα πρόσωπα, συνεργάτες στελεχών της σημερινής ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
"Για μία ακόμα φορά η Νέα Δημοκρατία βιάζεται. Και δεν μπορεί να κατανοήσει τι ακριβώς αποκαλύπτει η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για την Αττικής. Τα επισφαλή δάνεια δόθηκαν από την τράπεζα πριν από το 2015, τότε που ήταν διορισμένοι στην Αττικής συνεργάτες των στελεχών της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης", σχολιάζουν ειδικότερα κυβερνητικές πηγές.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης