Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.9.16

Συνάντηση Γιάννη Δραγασάκη με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, είχε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν Valiollah Seif,
παρουσία του Ιρανού πρέσβη στη χώρα μας Majid Motallebi Shabestari.
Σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό δελτίο του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, «κατά την διάρκεια της συνάντησης, στην οποία έδωσε το παρών και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε την ιρανική αντιπροσωπεία για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τη μετάβασή της σε τροχιά ανάπτυξης, έπειτα από εννέα χρόνια ύφεσης».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης