Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.9.16

Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου


Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου


Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δέχτηκε σήμερα την εθιμοτυπική επίσκεψη των κ.κ. Robert Singer και Maram Stern, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο επί διπλωματίας του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, αντίστοιχα, στο όποιο συμμετέχουν οι πρόεδροι των σημαντικότερων εβραϊκών κοινοτήτων και οργανισμών όλου του κόσμου. Στην επίσκεψη συμμετείχε και ο κ. Δαβίδ Σαλτιέλ, Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Η Υφυπουργός μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε:

«Στη συνάντηση τονίστηκαν οι δεσμοί ανάμεσα στους δύο πανάρχαιους λαούς της Μεσογείου, και έγινε ειδική μνεία στην Θεσσαλονίκη. Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο λαούς μας δεν χαρακτηρίζουν όμως μόνο το παρελθόν, αλλά και το μέλλον, καθώς υπάρχουν ισχυρές προοπτικές ευρύτερων πολιτιστικών, εμπορικών και οικονομικών συνεργασιών. Στη Νοτιοανατολική πλευρά της Ευρώπης και της Μεσογείου, με την Ελλάδα σε κομβική θέση, δημιουργείται ένα ισχυρό πλέγμα επικοινωνίας και συνεργασίας, το οποίο δημιουργεί νέα δεδομένα για την περιοχή».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης